Συσκευές και Προϊόντα  Δημόσιας Υγείας

Στην AGROSMART  με γνώμονα τη διασφάλιση σταθερής ποιότητας προϊόντων συγκεντρώσαμε την πιο πλήρη σειρά εγκεκριμένων βιοκτόνων και οικολογικών προιόντων δημόσιας υγείας απαραίτητων εφοδίων, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών κάθε απαιτητικού και υπεύθυνου ερασιτέχνη και επαγγελματία.

Στην AGROSMART  παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις της αγοράς και ανανεώνουμε τη σειρά των προϊόντων μας, στοχεύοντας στον πληρέστερο και ποιοτικότερο εφοδιασμό σας με προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας. Με τα προϊόντα δημόσιας υγείας εμπορευόμαστε ταυτόχρονα και δωλοματικούς σταθμούς για ποντίκια και αρουραίους επίσης κόλλες για ποντίκια,συσκευές για την απώθηση ποντικών και αρουραίων παγίδες και απωθητικά για σκόρους ρούχων και τροφίμων, ψεκαστηκά εργαλεία για την χρήση εντομοκτόνων. Η τεχνογνωσία και η πείρα μας, μας καθιστά πρωτοπόρους σε θέματα που αφορούν την καταπολέμηση εντομών, τρωκτικών (ποντίκια και αρουραίους) απώθησης περιστεριών και φιδιών απώθηση και καταπολέμηση τυφλοπόντικων και απώθηση σκύλων και γάτας. Εισάγουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, συσκευές και προϊόντα  Δημόσιας Υγείας, πρωτοποριακά, που δίνουν λύσεις σε κάθε πρόβλημα αντιμετώπισης παρασίτων και ενοχλητικών ζώων. Παράλληλα, διαθέτουμε την τεχνογνωσία έτσι ώστε με τελείως οικολογικές μεθόδους να καταπολεμήσουμε κάθε παράσιτο που μπορεί να ανησυχήσει, σπίτια η επιχειρήσεις.

Τι εφαρμογές έχουν:

  • Καταπολέμηση εντόμων
  • Καταπολέμηση τρωκτικών
  • Απώθηση σκύλου και γάτας
  • Καταπολέμηση τυφλοπόντικων
  • Οικολογική καταπολέμηση εντόμων
  • Παγίδευση ενοχλητικών ζώων
  • Απώθηση σαλιγκαριών
  • Είδη προστασίας από πουλιά

Τα παραπάνω προιόντα καταπολεμούν αποτελεσματικά τους κινδύνους που απειλούν τις καλλιέργειές σας ενώ έχουν ευρύ φάσμα εφαρμογών σε σπίτα,αποθήκες,στάβλους,επιχειρήσεις,φυτώρια, καλλιεργούμενους αγρούς, δενδρώνες, αμπελώνες, ανθοκομικές καλλιέργειες, λαχανόκηπους και σπορεία. Επιλέξτε την κατηγορία προϊόντων δημόσιας υγείας που σας ενδιαφέρει για να δείτε τα σχετικά προϊόντα.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.