Μεταφορικά κόστη

ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟΣΤEΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ACS ή με Μεταφορική εταιρεία
Για παραγγελίες που το βάρος τους είναι εώς 4 κιλά το κόστος είναι 3,5€ με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή 6€ με αντικαταβολή.
Το κόστος αποστολής προϊόντων σε περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες υπολογίζεται βάσει του τιμοκαταλόγου της μεταφορικής εταιρείας και προηγείται συνεννόηση με τον πελάτη.
Οι παραγγελίες που ξεπερνούν το βάρος των τεσσάρων κιλών αποστέλλονται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη σχετικά με τον τρόπο και τα έξοδα αποστολής.
Για ογκώδεις παραγγελίες προηγείται συνεννόηση με το info@agrosmart.gr ή στο (+30) 23210 65699 διότι τα έξοδα αποστολής διαφοροποιούνται.
Είναι δυνατή η αποστολή των προϊόντων και εκτός Ελλάδος  και Πληρωμή με  αντικαταβολή ή καταθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας (υπάρχει το ενδεχόμενο που το ενημερωτικό e-mail να μετακινήθηκε στα Spam/Junk του ηλεκτρ. Ταχ. σας). Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της.
Σας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία:
Επωνυμία εταιρίας,
Α.Φ.Μ.,
Δ.Ο.Υ.,
Δ/νση Έδρας και
επάγγελμα (για τους ελεύθερους επαγγελματίες).