Σπορά- καλλιέργεια λαχανικών

Οι σπόροι βλαστάνουν και έξω από τις συγκεκριμένες θερμοκρασίες, αλλά υπολογίστε μεγαλύτερο χρόνο βλάστησης στις χαμηλότερες και μικρότερο χρόνο βλάστησης στις μεγαλύτερες θερμοκρασίες. 

Στην AGROSMART θα βρίσκετε πάντα φρέσκους σπόρους λαχανικών,λουλουδιών και αρωματικών φυτών.  

Συσκευές και Προϊόντα  Δημόσιας Υγείας

Στην AGROSMART με γνώμονα τη διασφάλιση σταθερής ποιότητας προϊόντων συγκεντρώσαμε την πιο πλήρη σειρά εγκεκριμένων βιοκτόνων και οικολογικών προιόντων δημόσιας υγείας απαραίτητων εφοδίων, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών κάθε απαιτητικού και υπεύθυνου ερασιτέχνη και επαγγελματία.

Καταπολέμηση εντόμων

Καταπολέμηση εντόμων για σπίτι αποθήκη ύπαιθρο

Καταπολέμηση εντόμων για σπίτι αποθήκη ύπαιθρο Πρόβλημα με έντομα στο σπίτι,  στην αποθήκη, στην ύπαιθρο σε κτηνοτροφικές μονάδες σε οικόσιτα ζώα σκύλους και γάτες; Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τρόπους καταπολέμησής τους με συγκεκριμένα σκευάσματα. Επίσης μπορείτε να δείτε τεχνικές για την αποτελεσματικότερη χρήση τουςαπο τον ειδικό Γεωπόνο της εταιρείας AGROSMART Μπόσκο Γεώργιο.

ΙΦΙΤΟΣ VD (Virus Death)

Για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της tuta absotula και του αλευρώδη. Ιδανικό για την αντιμετώπιση ασθενειών & απολύμανση θερμοκηπίων όπως: Νηματώδης, Περονόσπορος, ωίδιο,μύκητες,βακτήρια,ιούς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.