apothitika 02

ΑΠΩΘΗΤΙΚΑ ΠΟΥΛΙΩΝ & ΖΩΩΝ

ΠΟΥΛΙΑ

Αν το πρόβλημα σας είναι τα πουλιά σε καλλιέργειες όπως αμπελώνες, οπωροφόρα δένδρα, λαχανόκηπους κ.α. ή έχετε περιστέρια, χελιδόνια, σπουργίτια και άλλα ανεπιθύμητα πουλιά στο σπίτι σας και σε δημόσιους χώρους όπως σχολεία,τράπεζες,εκκλησίες, υπάρχουν λύσεις γρήγορες, εύκολες και ανώδυνες. Μεγάλη ποικιλία και καινοτομία στα είδη αυτά από την εταιρεία μας όπως: απωθητικό Jet Spray, ιριδίζουσες ταινίες απώθησης πουλιών, ομοιώματα πουλιών όπως  ιπτάμενου κορακιού, σκιές γερακιών, σκιάχτρα πτηνών, ακίδες απώθησης πτηνών κ.α. 

ΑΠΩΘΗΤΙΚΑ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ  ΓΑΤΑΣ

Αποτελεσματικότητα στην απώθηση σκύλου και γάτας με προϊόντα σε υγρή μορφή καθώς επίσης και συστήματα υπερήχων για την μόνιμη απαλλαγή από αυτά .

ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ

Αν έχετε πρόβλημα στον κήπο σας, στο γκαζόν σας ή στον λαχανόκηπο με τυφλοπόντικες μπορείτε να το αντιμετωπίσετε είτε με παγίδες   είτε με απωθητικά .  Με την παγίδα για τυφλοπόντικες κάνουμε την εξής διαδικασία: Σκάβουμε σε βάθος 15-20 εκ. για να βρούμε το τούνελ από το οποίο περνάει ο τυφλοπόντικας (συνήθως μεταξύ δύο πρόσφατων λόφων σκάβουμε ενδιάμεσα και το βρίσκουμε). Στη συνέχεια τοποθετούμε την παγίδα οπλισμένη μέσα στο τούνελ προσέχοντας να είναι κατακόρυφη και σκεπάζουμε ξανά με χώμα μέχρι το μέσο της παγίδας.

Στη σειρά των απωθητικών υπάρχουν επίσης οι συσκευές με τους υπερήχους που τις καρφώνουμε στο έδαφος και μας καλύπτουν η κάθε μία για 1000 τ.μ. περίπου.

Τέλος υπάρχει το κοκκώδες απωθητικό το οποίο απλά το σκορπάμε στην επιφάνεια του εδάφους και έπειτα ποτίζουμε.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία για απώθηση – καταπολέμηση τυφλοπόντικα όπως: κοκκώδη απωθητικά, καπνογόνα, δαγκάνες ηλιακές και ηλεκτρικές συσκευές υπερήχων.

ΑΠΩΘΗΤΙΚΑ ΦΙΔΙΩΝ

Τα φίδια είναι το πιο παλιό είδος ζώου που υπάρχει σήμερα στη γη και το μοναδικό ίσως, που είναι θύμα της άγνοιας και της προκατάληψης.

Οι πιο πολλοί από μας τα φοβούνται ή τα απεχθάνονται και όταν τα συναντήσουν προσπαθούν να τα σκοτώσουν, παρ᾿ όλο που είναι πολύ χρήσιμα στον άνθρωπο και στο περιβάλλον κάνοντας απεντόμωση στους πρώτους μήνες της ζωής τους και ελέγχοντας αργότερα τον αριθμό των τρωκτικών, σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Στην Ελλάδα υπάρχουν είκοσι τρία είδη φιδιών, απ᾿ τα οποία μόνο επτά έχουν δηλητήριο, ενώ επικίνδυνα για τον άνθρωπό είναι μόνο τα πέντε απ᾿ αυτά.

Στο κατάστημα AGROSMART θα βρείτε προιόντα που απωθούν αποτελεσματικά τα φίδια.

ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ-ΚΟΥΝΑΒΙΑ-ΑΛΕΠΟΥ Κ.Α

Ειδικά για τα αγριογούρουνα υπάρχουν απωθητικά σε υγρή μορφή που ψεκάζουμε περιμετρικά της καλλιέργειας που θέλουμε να προστατέψουμε καθώς επίσης και συσκευές απώθησης, που λειτουργούν με οπτικά και ακουστικά ερεθίσματα.

ΜΠΟΣΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Avatar

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.