Για την μείωση της οξύτητας γαλλικής προέλευσης για οινολογική χρήση.
Σύνθεση: ανθρακικό κάλιο 90%, ουδέτερο τρυγικό κάλιο 10%
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το SANAVIN είναι ένα αποτέλεσμα μακροχρόνιων δοκιμών, ιδιαίτερα αποτελεσματικό και ιδανικό για την διόρθωση της οξύτητας στα κρασιά. Είναι ουδέτερο προϊόν, δεν προσδίδει οσμές, αντίθετα δίνει μια φρεσκάδα στο άρωμα και στην γεύση του κρασιού και ενδυναμώνει τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά.
ΔΟΣΟΛΟΓΙΕΣ-ΤΡΟΠΟΙ ΧΡΗΣΗΣ :
Συσκευασία φακελάκι 100g.
Δοσολογίες: Η νορμάλ δόση για την επαναφορά των όξινων κρασιών είναι: 100-200 g/100 λίτρα κρασιού ανάλογα με τις ανάγκες. Η μεγίστη δόση (να μην την ξεπερνάτε) είναι: 250-300 g /100 λίτρα κρασιού ανάλογα με τις ανάγκες, δηλαδή το περιεχόμενο της συσκευασίας σε 35-40 λίτρα κρασιού. Πριν την εφαρμογή καλύτερα να πραγματοποιούνται δοκιμές σε μικρότερες ποσότητες κρασιού για να καθορίζεται η σωστότερη αναλογία για την κάθε περίπτωση. Διαλύετε την κατάλληλη δόση SANAVIN στο κρασί σταδιακά ανακατεύοντας συνεχώς για να διευκολύνουμε την διάλυση. Κατά την φάση αυτή θα δημιουργηθεί αφρός. Όταν ολοκληρωθεί η ποσότητα και διαλυθεί στο κρασί τότε το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 2 ημέρες, στη συνέχεια μεταγγίζουμε. Μετά την εφαρμογή με το SANAVIN διατηρούμε το κρασί προφυλαγμένο από τον ατμοσφαιρικό αέρα.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.