ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

  20.02.2018 Ferienhaus Ostsee

Καιρός

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Παύλου Μελά 26 όπισθεν Νομαρχίας Σέρρες
(+30) 23210 65699
(+30) 69446 64495
20 Οκτ

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μια μεγάλη ποικιλία βολβών ανοιξιάτικης φύτευσης όπως:γλαδιόλες.φρέζιες,αμαρυλίδες,λίλιουμ,ντάλιες,παιώνιες,κάλλες,κάνες κ.α καθώς επίσης μοσχεύματα τριανταφυλιάς,οποροφώρων δέντρων,φρούτων του δάσους(βατόμουρα,σμέουρα,φραγκοστάφυλα,μύρτιλα,αρώνια,λαγοκέρασα κ.α) και τεχνικές συμβουλές για την καλλιέργειά τους.

Θα δείτε επίσης απωθητικά για φίδια για σκύλους και γάτες και πολλές άλλες συμβουλές για τον κήπο απο τους ειδικούς του καταστήματος Μπόσκο γεώργιο(Γεωπόνο Α.Π.Θ) και την Παπατολίδου Μαρία(Υπεύθυνη τομέα κηποτεχνίας).

 

 

 


19 Οκτ

 Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αρωματικά φυτά και τις ιδιότητές τους,παραδοσιακές ποικιλίες κηπευτικών όπως ντομάτες,πιπεριές,μελιτζάνες αγγούρια κολοκυθάκια κ.α καθώς και φυτά υβρίδια κηπευτικών.

θα δείτε επίσης ειδικά λιπάσματα για την καλλιέργεια της ελιάς.Βιολογικά λιπάσματα για λουλούδια,βιλογικά λιπάσματα για λαχανικά και γκαζόν.

Ειδικά λιπάσματα για αλλαγή χρώματος στην ορτανσία.Φάρμακα δημόσιας υγείας και ποντικοφάρμακα.ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.

Όλα αυτά απο τους ειδικούς του Γεωπονικού Κέντου AGROSMART Γιώργο Μπόσκο(Γεωπόνος Α.Π.Θ) και Μαρία Παπατολίδου(Υπεύθυνη ειδών κηποτεχνίας).


17 Οκτ

Στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί σας κάνουμε μια ξενάγηση του χώρου μας με παρουσίαση μερικών απο τα προιόντα μας.

 


16 Οκτ

Αν έχετε πρόβλημα με έντομα στο σπίτι (μύγες,κουνούπια,κατσαρίδες αράχνες,ψύλλους,κοριούς μυρμύγκια, σκορπιούς,σαράκια,ψαλίδες,σαρανταποδαρούσες,σκνίπες κ.α) στην αποθήκη,στην ύπαιθρο σε κτηνοτροφικές μονάδες σε οικόσιτα ζώα σκύλους και γάτες στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τρόπους καταπολέμησής τους με συγκεκριμένα φάρμακα καθώς και τεχνικές για την αποτελεσματικότερη χρήση τους απο τον ειδικό Γεωπόνο της εταιρείας AGROSMART Μπόσκο Γεώργιο.